Κονσίλερ

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσοτερες γυναίκες. Τo concealer ή αλλιώς anticerne είναι η λύση.

Σωστός τρόπος εφαρμογής

Eφαρμόζουμε το concealer με τα δάχτυλα, γιατί δημιουργείται θερμότητα και απλώνεται ομοιόμορφα, σχηματίζοντας ένα ανάποδο τρίγωνο κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων από την εσωτερική γωνία ως το πόδι της χήνας και σβήνουμε όσο πλησιάζουμε στις βλεφαρίδες. Είναι καλό ότι περισσέψει να χρησιμοποιηθεί και στο άνω βλέφαρο γιατί με αυτό τον τρόπο αποχρωματίζει το μάτι και έτσι θα αποδώσουν καλύτερα τα χρώματα των σκιών που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουμε στο μακιγιάζ μας.

Τέλος εφαρμόζουμε το προϊόν στην περιοχή γύρω από τη μύτη και στο «Τ» του προσώπου για έξτρα φωτεινότητα.

Ιδανικές αποχρώσεις:  Illuminator No4 ή Νο5.  

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση για την κάλυψη των μαύρων κύκλων

Επιλέξτε την απόχρωση η οποία θα εναρμονίζεται με τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σας έτσι ώστε να καλύψετε τους κύκλους.

Tο Ιlluminator, που κυκλοφορεί σε 9 αποχρώσεις, διαθέτει 4 φυσικές για κάλυψη των μαύρων κύκλων ανάλογα με την έντασή τους και 5  ειδικές αποχρώσεις:
Νο 4  Rose και Νο 05  White για την δημιουργία έξτρα φωτεινότητας. Δημιουργούν ζώνες φωτός γύρω από τα μάτια και μπορεί να χρησιμοποιηθούν και πάνω από τα ζυγωματικά, στο κέντρο του μετώπου, κάτω από το τόξο του φρυδιού και γενικά όπου επιθυμούμε να δώσουμε φωτεινότητα.
Νο 6 Yellow για πολύ έντονους μαύρους κύκλους ή κύκλους που έχουν χρώμα μπλε σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε από πάνω μια φυσική μπεζ απόχρωση στον τόνο της  επιδερμίδα σας.
Νο 7 Mint για να καλύψουμε-εξουδετερώσουμε ευρυαγγείες και κοκκινίλες  τοπικά. Χρησιμοποιείστε από πάνω make up.  
Νο 8 Peach για πολύ έντονους μαύρους κύκλους σε πιο σκούρες επιδερμίδες. Χρησιμοποιήστε από πάνω μια  φυσική μπεζ απόχρωση στον τόνο της επιδερμίδα σας.
 

Εxtra Tip

Για να φωτίσετε την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιείστε concealer ένα τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα του make up σας.

Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε ένα concealer σε άσπρη απόχρωση γιατί θα γκριζάρει αντί να φωτίσει.