Πούδρα

Η πούδρα είναι απαραίτητη για τη σταθεροποιήση του μακιγιάζ!

Μετά από την εφαρμογή του make up και του concealer ολοκληρώνουμε τη βάση χρησιμοποιώντας την πούδρα. Η απόχρωση που θα επιλέξετε πρέπει να έχει την ίδια απόχρωση με το make up σας.

Σωστός τρόπος εφαρμογής

Η εφαρμογή γίνεται με το ειδικό πινέλο για πούδρα ή και με το ειδικό πον πον  που υπάρχει στη συσκευασία, ειδικά αν θέλουμε να δώσουμε περισσότερη κάλυψη.

Εφαρμόζουμε το προιόν ξεκινώντας από την περιοχή κοντά στη μύτη, στο μέτωπο, στο πηγούνι, στη γνωστή «Τ zone» και συνεχίζουμε με φορά προς τα μάγουλα και το περίγραμμα του προσώπου.

Στην περιοχή κάτω από τα μάτια καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ελάχιστη ποσότητα πούδρας και σε ένα τόνο πιο ανοιχτή απόχρωση.

Σε πρόσωπο χωρίς ατέλειες και με κανονική  ή και ξηρή επιδερμίδα το  ιδανικό προϊόν  είναι η Αir Touch Finishing Powder η οποία προσφέρει αέρινο, μεταξένιο και λαμπερό αποτέλεσμα και η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή και ξεκούραστη. 

Για εφέ ηλιοκαμένης όψης

Χρησιμοποιήστε τις 3 αποχρώσεις της Air Touch Bronzer. Εφαρμόζεται με το ειδικό πινέλο στην περιοχή των ζυγωματικών, της μύτης, τους κροτάφους και ό,τι απομείνει στο πινέλο το περνάτε απαλά στο υπόλοιπο πρόσωπο και το σβήνετε προς τον λαιμό.