Μέικ-απ

Χρησιμοποιούμε πάντα make up για να δώσουμε έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα μας!

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση

Για να επιλέξουμε το σωστό χρωματικό τόνο δοκιμάζουμε το προϊόν μεταξύ περιγράμματος του προσώπου - σαγονιού και του λαιμού.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά: Επιλέξτε  αποχρώσεις με βάση το ροζ.

Σκούρα επιδερμίδα με καστανά μάτια και μαλλιά και κοκκινομάλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επιλέξτε αποχρώσεις με βάση το κίτρινο (αποχρώσεις της ώχρας).

Σταρένια επιδερμίδα: Επιλέξτε αποχρώσεις που να περιέχουν στη βάση τους βερυκοκί ή και κίτρινο καθώς τις φωτίζει. Οι αποχρώσεις αυτές είναι ιδανικές και για πρόσωπα με φακίδες αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες που η επιδερμίδα «κιτρινίζει».

Επιδερμίδα που κοκκινίζει : Επιλέξτε μπεζ αποχρώσεις.

Τip: Σ’ αυτή την περίπτωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν το make up το pre make up base σε πράσινη απόχρωση που εξουδετερώνει το κόκκινο.

Επιλέξτε το make up ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

Λιπαρές επιδερμίδες: Επιλέξτε make up oil free έτσι ώστε να εξισσοροπήσει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας κaι να διατηρήσετε  ματ αποτέλεσμα για περισσότερη ώρα. Iδανικά προϊόντα:Time Proof All Day Non Transfer Make Up και Ναtural Fix  All day Matt Make up.

Ξηρές – κανονικές επιδερμίδες: Επιλέξτε make up πλούσια σε ενυδάτωση έτσι ώστε να παραμένει το δέρμα λαμπερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ιδανικό  προϊόν : Αir finish long lasting  make up.

Για όλους τους τύπους επιδερμίδας : Επιλέξτε make up ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε στο πρόσωπό σας.
Ιδανικά προϊόντα : Lumi Lift Illuminating Make up  με μεγάλη κάλυψη, για πιο φωτεινή επιδερμίδα, ορατή μείωση των ρυτίδων και Natural Fix All day Matt make up με φυσική κάλυψη, ματ αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια. 

Extra tip

Εάν έχετε ανοιχτούς πόρους ή πολύ λιπαρή επιδερμίδα, χρησιμοποιείστε πριν από το make up τη matt finish transparent base για λεία επιδερμίδα, μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ, ματ όψη όλη την μέρα.