Κραγιόν - Lip Gloss

Για ζουμερή όψη και εφέ όγκου

Για  λάμψη στα χείλη χρησιμοποιήστε μόνο του η πάνω από το κραγιόν Lip Gloss.

Αν θέλετε  τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και με εφέ όγκου, χρησιμοποιήστε μεγαλύτερη ποσότητα στο κέντρο των χειλιών.

Extra tips

Πριν από το κραγιόν, εφαρμόστε στα χείλη concealer και πούδρα. Με αυτό τον τρόπο τα αποχρωματίζουμε, βγαίνει καθαρό το χρώμα του κραγιόν και διαρκεί πολύ περισσότερο.

Επίσης μια ακόμη εναλλακτική είναι πριν από το κραγιόν, να χρησιμοποιήσουμε μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση κάνοντας το περίγραμμα και γεμίζοντας τα χείλη.

Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει

Η επιδερμίδα καθώς και το χρώμα των μαλλιών παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του σωστού χρώματος κραγιόν.

Το απαλό ροζ και οι ήπιοι τόνοι του καφέ, της μόκας και της καραμέλας, το κόκκινο του κρασιού και το κερασί είναι ιδανικές αποχρώσεις για γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Οι αποχρώσεις του έντονου ροζ, το φούξια, το φωτεινό πορτοκαλί, το κόκκινο και το ροδακινί είναι ιδανικές για μεσαίου τόνου επιδερμίδες.

Οι αποχρώσεις του σκούρου καφέ και του χαλκού, το μπορντό-καφέ, το βαθύ κόκκινο,  το σάπιο μήλο και το κοραλλί είναι οι κατάλληλες για τις πιο σκούρες επιδερμίδες

Τip: Ρουζ και χρώμα χειλιών πρέπει να συμβαδίζουν, γι’ αυτό χρησιμοποιείτε ίδιους τόνους ή όσο πιο κοντινούς γίνεται.
Αν μια μεσαίου τόνου ή ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θέλει να χρησιμοποιήσει ένα πιο σκούρο κραγιόν,  αφού το απλώσει στα χείλη, χρησιμοποιεί στο τελείωμα  gloss σε ένα τόνο πιο φωτεινό από αυτόν του κραγιόν.

Αλλάξτε το σχήμα των χειλιών σας

Εάν έχετε λεπτά χείλη χρησιμοποιήστε τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις γιατί οι σκουρόχρωμες τα δείχνουν ακόμη πιο μικρά. Εάν έχετε λεπτά χείλη αλλά σας αρέσει μια σκούρη απόχρωση, μεγαλώστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι στον ίδιο τόνο του κραγιόν και έπειτα γεμίστε με το κραγιόν.